HomeFeaturedFocusBluboo S3, smartphone ieftin cu aspect modern si un acumulator de 8500...

Bluboo S3, smartphone ieftin cu aspect modern si un acumulator de 8500 mAh

Bluboo S3

Piața din China, reprezentată de producătorii din linia a doua, a fost mereu plină de surprize plăcute. Bluboo S3 este un astfel de exemplu de dispozitiv. Și cum aceste produse au devenit tot mai accesibile pentru utilizatorii de pe piețele occidentale, cred că acest telefon merită câteva clipe de atenție. Nu de alta, dar poate fi livrat inclusiv în România de magazinele online mari care îl au în ofertă.

Bluboo S3 propune o combinație căreia un utilizator mediu nu prea are cum să îi găsească un cusur. Specificații relativ decente, o construcție modernă și un preț foarte atractiv.

Bluboo S3 este propus la vânzare pentru doar 149 dolari, în cadrul unei promoții pe care o găsiți în link-ul sursă. E drept, se adaugă TVA-ul pentru o comandă în România. Dar chiar și așa, are destule de oferit pentru acești bani.

Bluboo S3

Un aspect modern, caracterizat de un display cu proporție 18:9 și margini extrem de subțiri, care se apropie de cel a lui Samsung Galaxy S9+, un ecran IPS Sharp, cu diagonală de 6,0 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli). În spatele acestuia se ascunde o combinație de chipset MediaTek 6750 cu procesor octa-core de până la 1,5 GHz, memorie RAM de 4 GB și capacitate internă de stocare de 64 GB.

Pe partea din spate avem un sistem dual camera compus dintr-un senzor Sony de 21 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Sub acesta se găsește senzorul pentru citirea amprentei digitale. Camera foto frontală, cu senzor Sony și ea, are o rezoluție de 8 megapixeli.

Specificații mai mult decât decente pentru prețul pretins. Și dacă asta nu v-a convins încă, atunci Bluboo S3 scoate ultimul as din mânecă. Un acumulator gigant, cu o capacitate de 8500 mAh, care ar trebui să îi confere o autonomie cu mult peste medie.

Deja sună mult mai bine acest Bluboo S3, așa că cele câteva minute pe care i le-am alocat nu au fost cu siguranță în zadar.

via Bluboo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep