HomeFeaturedFocusHuawei P20 si P20 Pro lansate oficial in Romania

Huawei P20 si P20 Pro lansate oficial in Romania

Huawei P20 si P20 Pro

Cele două flagship-uri ale producătorului chinez au avut parte de o lansare cu mult fast pentru piața din România. Huawei P20 si P20 Pro disponibile la vânzare în oferta principalilor operatori de telefonie mobilă, în cea a magazinelor online, precum și în cea a lanțurilor de magazine de electronice. Astfel că doritorii au la dispoziție diverse canale pentru a achiziționa aceste terminale mult așteptate.

Despre Huawei P20 si P20 Pro nu mai prea este nevoie să vorbim. Sunt telefoane excelente, cu focus pe zona de fotografie. Modelul Pro este primul smartphone cu sistem tri camera, iar P20 nu este departe. De altfel, cele două terminale au cucerit topul DxO Mark.

“Dincolo de specificații, ne interesează relația românilor cu smartphone-urile lor. Tocmai de aceea, le oferim două noi modele de smartphone-uri care se pot transforma în cel mai apropiat și eficient asistent personal pe care l-au avut vreodată. De la camerele foto revoluționare și până la tehnologiile AI integrate, totul contribuie pentru ca experiența de utilizare să fie una la superlativ.”, a declarat Zachary Jianglinchao, Director of Romania Huawei Consumer Business Group.

În ceea ce privește condițiile comerciale pentru Huawei P20 si P20 Pro pentru piața din România, modelul Huawei P20 Pro este disponibil în oferta operatorilor și în magazinele de retail, la un preț recomandat de 3899 RON, în variantele de culoare Black, Twilight și Midnight Blue, din 17 aprilie. Iar Huawei P20 este disponibil în oferta magazinelor de retail și a operatorilor de telefonie mobilă, la un preț recomandat de 2999 RON, în variantele de culoare Black, Pink Gold și Midnight Blue, încă din 5 aprilie.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep