HomeFeaturedFocusXiaomi Black Shark prezentat oficial, smartphone destinat gamerilor

Xiaomi Black Shark prezentat oficial, smartphone destinat gamerilor

Xiaomi Black Shark

Producătorul chinez a prezentat oficial modelul Xiaomi Black Shark, un dispozitiv destinat celor care petrec destul de mult timp jucându-se pe smartphone. Are un aspect modern, caracterizat în primul rând de un display alungit, are un design specific zonei de gaming, cu un fel de nervuri pe partea din spate și vine și cu un accesoriu dedicat, un gamepad care se poate atașa pentru un control la bun în timpul jocurilor.

În plus, vorbim despre un telefon Xiaomi, așa că avem garantat un raport preț/specificații foarte atractiv și pentru Xiaomi Black Shark.

Și dacă este un telefon destinat jocurilor, atunci vine și cu un sistem de răcire pe bază de lichid, pentru o temperatură mai mică a dispozitivului atunci când acesta este folosit la capacitate maximă.

Xiaomi Black Shark

Xiaomi Black Shark este construit în jurul unui display IPS LCD de 5,99 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli, aspect 18:9). În spatele acestuia pulsează o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 845 (cu ceva îmbunătățiri la GPU) cu o memorie RAM de 6 GB sau de 8 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 64 GB sau de 128 GB, însă nu există slot pentru microSD.

Pe spatele brăzdat de o nervură în formă de X, avem un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 20 megapixeli.

În partea din față a lui Xiaomi Black Shark avem o cameră foto frontală de 20 de megapixeli și un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul fizic.

Xiaomi Black Shark

Pentru un telefon destinat jocurilor este importantă autonomia. Așa că Xiaomi Black Shark vine echipat cu un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh. Sistemul de operare este un Android 8.0 Oreo, cu o interfață dedicată peste el.

Pe lângă sistemul interior de răcire pe bază de lichid, avem și un gamepad care se poate atașa telefonulul. Se numește Black Shark Gamepad, are un acumulator propriu de 340 mAh, se conectează prin Bluetooth și va fi oferit gratuit primilor 50.000 de cumpărători.

Și la zona audio, Xiaomi Black Shark ține cont de destinația pe care o are. Chiar dacă vine echipat cu un singur difuzor, funcțiile celui de-al doilea sunt preluate de difuzorul pentru convorbiri. În plus, microfonul poate fi folosit în timpul jocului pentru comenzi vocale sau comunicarea cu alți gameri.

Așa cum spuneam, avem și un preț atractiv. Xiaomi Black Shark va costa aproximativ 380 euro în versiunea cu 6 GB de RAM și 64 GB memorie internă și aproximativ 450 de euro în varianta mai puternică, cu 8 GB de RAM și memorie internă de 128 GB. Black Shark Gamepad costă 25 de euro, separat.

Xiaomi Black Shark va fi disponibil începând cu 20 aprilie. Până la acea dată, vor fi derulate campanii de precomenzi.

via BlackShark

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep