HomeEvenimenteInca mai puteti participa la Angajatori de TOP Virtual, peste 6000 de...

Inca mai puteti participa la Angajatori de TOP Virtual, peste 6000 de job-uri disponibile

Angajatori de TOP Virtual

Săptămâna aceasta, până pe 22 aprilie 2018, are loc cea de-a 11- a ediție a târgului de joburi Angajatori de TOP Virtual, un proiect de recrutare online care reunește 140 de angajatori și 6000 de oportunități de carieră. Joburi în IT&C, Customer Support, Inginerie, Finance&Banking, Audit și Consultanță, Retail, HR, Servicii&BPO sunt disponibile pe platforma evenimentului, pe www.hipo.ro. Evenimentul a început pe 2 aprilie, iar până în acest moment au fost înregistrate peste 215.776 de vizite.

Angajatori de TOP Virtual se desfășoară pe www.hipo.ro, platforma online care găzduiește evenimentul scoate în evidență brandul de companie și oferă posibilitatea angajatorilor să își personalizeze profilul sau să activeze tehnologia VR de prezentare a sediului. Platforma este mobile friendly, ușor de accesat și navigat indiferent dacă utilizatorii interacționează cu evenimentul din fața calculatorului sau de pe telefonul mobil. Pentru a participa la ediția virtuală Angajatori de TOP, candidaţii trebuie să îşi creeze un cont şi un CV pe site-ul www.hipo.ro. După logarea, candidații vor putea aplica la toate joburile de interes.

Beneficii aduse de participarea la târgul virtual de carieră – Angajatori de TOP

  • Acces la peste 6000 de joburi la nivel naţional, în domenii variate și pentru toate nivelurile de experiență. În cadrul evenimentului cei care sunt în căutarea unui job pot aplica la joburi în IT&C, Customer Support, Inginerie, Finance&Banking, Audit și Consultanță, Retail, HR, Servicii&BPO.
  • Nu există costuri de transport şi/sau cazare. Evenimentul este accesibil oricui deţine un calculator/laptop şi conexiune la internet.
  • Barierele geografice sunt eliminate. Targul de cariera este accesibil din orice oraș, la nivel național și internațional, pentru cei care vor să se relocheze, pentru cei care vor să se întoarcă în România sau pentru cei care vor să facă o schimbare în carieră.
  • Posibilitatea de a face o selectie precisă a joburilor la care candidații vor să aplice. Filtrele de căutare afișează oportunitățile de carieră în funcție de domeniul și/sau orașul de interes.
  • Tururile virtuale le oferă candidaților posibilitatea să se familiarizeze cu sediile companiilor, înainte de a aplica sau de a fi chemați la un prim interviu.

Angajatori de TOP Virtual

După primele două săptămâni de eveniment, cele mai vizitate standuri au fost: Coca-Cola HBC România, PwC România, Vodafone România, Kaufland România, Lidl România, Amazon, Nestle România, Raiffeisen Bank, Oracle, Ubisoft, BCR, IKEA. În ceea ce privește cele mai căutate joburi, o parte dintre pozițiile care au înregistrat cele mai multe aplicații din partea condidaților au fost:

  • Internship YvesRocher România
  • Learn@BCR – Internship HR
  • HR Admin – Vodafone România
  • Junior HR Admin – Telekom România
  • Invoice and Procurement Specialist – Harman
  • Internship Program – Team Extension
  • Internship Carrefour C4 Yourself
  • Consilier Juridic Junior – Auchan Retail România

Câteva dintre companiile care participă la această ediție Angajatori de TOP Virtual sunt: Grup Renault România, Michelin România, Raiffeisen Bank, Accenture, Ericsson, Federal Mogul Motorparts, Nestle, PepsiCo, Auchan, Ubisoft, DB Global Technology, Societe Generale European Business Services, JTI România, HP Inc, Philip Morris România, KMG Rompetrol, Adecco, FINASTRA, IKEA, Flex, HELLA, Nokia, Rewe Penny, Wipro LTD, Wipro Automotive Excellence Center, Carrefour, DB Schenker SSC, Amoma.com, Harman, Adient, Yazaki Component Technology, BCR, Genpact, Kellogg’s, Coca-Cola HBC România, Vodafone România, McDonald’s in Romania, DXC Technology, Oracle, Microsoft, TBI Bank, Nobel, G2-Travel, ProCredit Bank, SAP România, Henkel, Bitdefender, Computer Generated Solutions România, BearingPoint România, AMAZON, Telus International Europe, Allianz Technology, Kaufland România, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE – ROMÂNIA, Cameron, British American Tobacco, Lidl România, Veeam Software, Photo Hotel, Blue Projects, Playtika, Automatic Data Processing (ADP) România.

Cei care sunt în căutarea unui job pot accesa platforma evenimentului până duminică, 22 aprilie. Ulterior, vor putea vizita profilele companiilor, pot vizualiza joburile disponibile şi cerinţele solicitate de angajatori, respectiv pot aplica la joburi.

Mai multe detalii despre eveniment aici: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetopvirtual

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep