HomeCloud & MobilityRecomandare: curs gratuit pentru dezvoltarea de aplicatii AI Vision cu Microsoft Cognitive...

Recomandare: curs gratuit pentru dezvoltarea de aplicatii AI Vision cu Microsoft Cognitive Services

aicognitive

Am o recomandare pentru toți cei pasionați de Inteligența Artificială și care vor să învețe cât mai multe despre acest domeniu: pe Edx.org există un curs gratuit – ”Developing AI Vision Apps Using Microsoft Cognitive Services” – întins pe durata a 5 săptămâni cu 4-5 ore săptămânal, în care se va discuta pe îndelete subiectul AI. Cursul este ținut de Scott Peterson, Chief Solution Architect @ Global DX | Liquid Daffodil Liquid Daffodil.

Veți putea explora serviciile Microsoft Cognitive Services, incluzând aici computer vision și AI și să învățați să creați propriile aplicații AI capabile să identifice, analizeze și categorizeze imaginile. Cursul va explica cum se pot interpreta diverse caracteristici ale chipurilor din imagini precum starea de spirit, vârsta și scena precum și cum se pot efectua identificări OCR în respectivele imagini.

Cine dorește are posibilitatea ca la terminarea cursului să dea un examen de pe urma căruia să obțină un certificat de absolvire – costă 99 USD, dar nu e o chestie obligatorie.

Cursul ”Developing AI Vision Apps Using Microsoft Cognitive Services” va începe în curând, așa că dacă vă interesează, aici găsiți mai multe detalii și modalitatea de înscriere.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep