HomeFeaturedFocusMotorola a lansat oficial seria de telefoane Moto G6

Motorola a lansat oficial seria de telefoane Moto G6

Moto G6 Plus Play

Este vorba despre Moto G6, Moto G6 Play și Moto G6 Plus. Trei telefoane din zona mid-range, care au câteva trăsături comune și care vin cu un aspect destul de apropiat de cel al seriei anterioare. Desigur, s-a trecut la un display alungit, de proporție 18:9, dar diferențele nu sunt chiar atât de mari. În plus, s-a păstrat disponerea camerelor din spate în cercul care reprezintă un fel de marcă înregistrată pentru motorola.

O altă caracteristică interesantă pe care cele trei terminale din familia Moto G6 o au în comun este reprezentată de prezența unui Android 8.0 Oreo curat, fără pic de personalizare. Semn că nu s-a uitat încă faptul că Lenovo a cumpărat Motorola de la Google.

Moto G6 Plus este cel mai mare dintre telefoane. Și cel mai puternic. Are un display de 5,9 inchi, rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli) și un chipset Qualcomm Snapdragon 630. Acesta este ajutat de o memorie RAM care poate fi de 4 sau de 6 GB. Capacitatea internă de stocare poate urca până la 128 GB.

Moto G6 Plus

Pe spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli, iar camera foto frontală este de 8 megapixeli. Acumulatorul va avea o capacitate de 3400 mAh și va oferi suport pentru încărcare rapidă.

Moto G6 arată la fel din punct de vedere fizic, însă este ceva mai mic și vine cu câteva minusuri. Are un display de 5,7 inchi, aceeași rezoluție de 2160 x 1080 pixeli. Chipset-ul este un Qualcomm Snapdragon 450, iar la nivel de memorii avem două opțiuni: 3 GB de RAM și stocare de 32 GB, sau memorie RAM de 4 GB și capacitate de stocare de 64 GB. Camerele sunt la fel ca și rezoluție a senzorilor, dar au mai puține feature-uri.

Moto G6

Acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh și păstrează suportul pentru încărcarea rapidă. Ambele telefoane au sticlă pe partea din spate, un prim pas al Motorola înspre acest tip de construcție. Ca și prețuri, Moto G6 costă aproximativ 250 euro, iar Moto G6 Plus ajunge pe la 300 euro.

Moto G6 Play este ceva mai slăbuț și costă doar 200 euro. Păstrează ecranul de 5,7 inchi dar scade rezoluția la HD+ (1440 x 720 pixeli), combină un chipset Snapdragon 430 cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate de stocare de 32 GB și vine echipat cu o cameră foto principală de 13 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli. Principalul său argument de vânzare este acumulatorul de 4000 mAh.

Moto G6 Play

Aș spune că Lenovo a adus telefoane pentru toate gusturile și buzunarele cu această nouă serie Moto G6. Însă concurența va fi acerbă pe aceste segmente de preț.

via Android Central

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep