HomeFeaturedFocusHonor MagicBook, primul pas in zona de ultrabook-uri al brandului Honor

Honor MagicBook, primul pas in zona de ultrabook-uri al brandului Honor

Honor MagicBookHuawei a luat decizia de a duce brandul său Honor și în piața de ultrabook-uri/notebook-uri. Primul pas a fost reprezentat de Honor MagicBook, un ultrabook de 14 inchi cu o carcasă de doar 15,8 milimetri grosime și o greutate de 1,47 kilograme. Arată foarte bine și pare să propună un raport preț/specificații destul de atractiv încât să îi alocăm câteva minute, chiar dacă încă nu se cunosc intențiile comerciale pe care le are Huawei cu acest produs.

Ecranul de 14 inchi de pe Honor MagicBook este un IPS de rezoluție fullHD (1080p). La nivel de procesoare, avem cea de-a opta generație de procesoare, cu două echipări (i5-8250u sau i7-8550u). În ambele cazuri avem 8 GB de memorie RAM și un SSD de 256 GB. Plus un chipset grafic Nvidia MX150 cu 2 GB GDDR5. Acumulatorul este de 57,4 Wh și se încarcă prin USB Type-C. Avem tot soiul de conectori, inclusiv un HDMI, plus o conexiune wireless directă cu un telefon Huawei, prin Magic-Link.

Honor MagicBook

 

Honor MagicBook vine echipat și cu un senzor pentru citirea amprentei, care asigură securizarea dispozitivului și are patru difuzoare.

Prețurile valabile pentru China sunt de 800 dolari pentru versiunea cu i5 și 910 dolari pentru cea cu i7. Nu îmi dau seama cât de atractive sunt, dar Huawei încearcă să ne convingă că este un raport preț/specificații avantajos.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep