HomeFeaturedFocusMotorola a lansat oficial seria de telefoane entry-level Moto E5

Motorola a lansat oficial seria de telefoane entry-level Moto E5

Moto E5

Pe lângă zona de mijloc, pe care a atacat-o cu seria Moto G6, Lenovo a lansat și familia Moto E5, pentru segmentul entry. Avem aceeași componență, care pare să devină un obicei pentru Motorola (companie deținută de Lenovo), cu Moto E5, Moto E5 Play și Moto E5 Plus. Bineînțeles, modelul Plus este cel mai puternic din familie. Și cel mai mare!

Este construit în jurul unui display IPS de 6 inchi și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli), în spatele căruia găsim o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 425, cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB.

Moto E5 Plus

Nici camerele nu ne dau pe spate. Avem o cameră principală cu senzor de 12 megapixeli și o cameră foto frontală de 8 megapixeli (chiar 5 megapixeli în unele piețe). Iese în evidență, însă, acumulatorul de 5000 mAh, cu suport pentru încărcare rapidă. Telefonul va avea un preț de 170 euro.

Ceva mai jos se situează Moto E5. Păstrează chipset-ul, dar coboară ecranul la 5,7 inchi, cu aceeași rezoluție HD+ de 1440 x 720 pixeli. Scad și memoriile, la 2 GB de RAM și 16 GB stocare internă, dar avem la camera foto principală un senzor de 13 megapixeli. Camera frontală este de 5 megapixeli. Rezistă principalul argument de vânzare, autonomia peste medie, reprezentată acum de un acumulator de 4000 mAh. Prețul lui de vânzare va fi de 150 euro.

Moto E5

Cel mai slăbuț din familie este Moto G5 Play, care trece la un aspect mai clasic, cu display 16:9. Are ecran de 5,2 inchi și rezoluție 1280 x 720 pixeli, același chipset Snapdragon 425 și aceleași memorii, o cameră foto principală de doar 8 megapixeli și un acumulator de 2800 mAh. Prețul lui de vânzare nu se cunoaște încă, pentru simplu motiv că se pare că nu va fi disponibil decât în Statele Unite. Nu se supara nimeni.

Moto E5 Play

Cu cele două familii proaspăt lansate, Motorola a acoperit destul de bine jumătatea de jos a clasamentului Androidelor. Așteptăm atacul asupra jumătății superioare.

via Motorola

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep