HomeFeaturedFocusHTC U12+ s-ar putea lansa la inceputul lunii mai

HTC U12+ s-ar putea lansa la inceputul lunii mai

HTC U12+
HTC U12+: randări pe baza leak-urilor

Umblă zvonul că HTC ar putea lansa modelul U12+ la începutul lunii mai, într-o încercare de a distanța momentul lansării de cel al competiției – Samsung S9, Huawei P20 și Sony Xperia XZ2. E posibil ca HTC U12+ să fie singurul flaghsip HTC din 2018, dar unul cu adevărat deosebit dacă este să ne luăm după randările ieșite în urmă cu câteva săptămâni.

Știți deja că U12 o să vină cu Snapdragon 845, 6 GB RAM și 64/128 GB pentru stocare, display de 6 inci și o baterie de 3420 mAh. Camera va fi trecută în sistem dual, cu una de 12 MP și cea de-a doua de 16 MP, în timp ce cea frontală va fi de ”doar” 8 MP. Ca și modelul U11, U12+ va beneficia de Edge Sense, sistemul ce permite realizarea de acțiuni prin simpla strângere a telefonului.

Lansarea de la începutul lunii mai are sens, dacă ne gândim că în anii precedenți HTC și-a prezentat flagship-urile deodată cu concurența dar din motive legate de logistică, le-a adus pe piață mult după Samsung sau Huawei.

Poate că acum, cu suportul Google, HTC U12+ să facă o figură mult mai bună. Eu unul abia aștept să îl văd și să mă decid dacă mai rămân în zona Android sau migrez către altceva.

via FTW

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep