HomeMobileAndroidUn set nou de imagini cu HTC U12+ confirma ceea ce stiam...

Un set nou de imagini cu HTC U12+ confirma ceea ce stiam deja

 

HTC U12+

Mă bucură faptul că în ultima perioadă abundă informațiile despre următorul flagship HTC U12+, cea mai nouă ne prezintă poze noi cu acest smartphone, venite de la un producător de accesorii din Taiwan. Pozele vin să confirme ceea ce știam deja și anume că HTC U12+ va beneficia de un sistem dual de camere foto pentru selfie și principal.

HTC U12+
HTC U12+

Senzorul de amprentă este și el mutat pe spate, așa cum e acum trendul pe zona Android. Marginile curbate sunt și ele prezente și confirmate.

HTC U12+
HTC U2+
HTC U12+
HTC U12+

De observat că sistemul dual de camere foto de pe spate, poziționează camerele una lângă cealaltă (16 și 12 MP), cu blițul sub ele. Din punct de vedere hardware, HTC U12+ va veni cu Snapdragon 845, 6GB RAM, baterie de 3420mAh cu 64GB/128GB pentru stocare.

Mai mult ca sigur că pe măsură ce ne vom apropia de data lansării o să vedem poze mult mai clare cu HTC U12+ și atunci o să știm mai clar ce și cum. Dacă e să compar aceste noi imagini cu randările de acum câteva săptămâni, pot să zic că nu prea îmi plac: randările inițiale mi-au dat o imagine mult mai faină, modernă pentru U12+. Pozele de azi mă duc cu gândul la un HTC U11 Plus puțin modificat și cred că acesta este de fapt design-ul real.

Voi ce părere aveți?

via AA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep