HomeFeaturedFocusHuawei Honor 10 anuntat oficial, un mid-range curajos cu pret pe masura

Huawei Honor 10 anuntat oficial, un mid-range curajos cu pret pe masura

Huawei Honor 10

Producătorul chinez a anunțat și listat oficial modelul Huawei Honor 10, un smartphone interesant. Vine cu un aspect modern, cu display alungit (proporție 19:9) cu margini subțiri, prevăzut și cu notch. În plus, cei de la Huawei sunt atenți cu detaliile fizice și finisajele și pe zona de mijloc, astfel că Huawei Honor 10 este destul de finuț. La nivel de specificații tehnice are cam tot ceea ce îi trebuie unui utilizator peste medie. Ba chiar se dovedește ușor curajos pentru segmentul din care face parte, cu o capacitate internă de stocare de 128 GB.

E drept, prețul lui Huawei Honor 10 este și el ușor curajos. 480 de dolari costă modelul cu stocare de 128 GB, în timp ce versiunea cu doar 64 GB de memorie internă are un preț de aproximativ 415 dolari. Ambele prețuri sunt valabile pentru piețele asiatice, așa că s-ar putea să mai crească în Europa.

Huawei Honor 10

În spatele ecranului IPS LCD de 5,84 inchi și rezoluție 2280 x 1080 pixeli al lui Huawei Honor 10, lucrează o combinație de chipset Kirin 970 (vârful de gamă al Huawei, folosit și în modelele P20 si P20 Pro) cu o memorie RAM de 6 GB. Curajoasă și ea. Așa cum am spus, capacitatea internă de stocare poate fi de 64 GB sau de 128 GB.

La nivel de abilități foto, avem un sistem dual camera pe spate, compus dintr-un senzor color de 16 megapixeli și unul monocrom de 24 megapixeli. Care sună tare bine. Camera foto frontală este de 24 megapixeli. Ambele camere au diferite funcții AI, care par să nu mai lipsească de pe niciun smartphone actual. Și care erau acolo și înainte, doar că departamentele de marketing nu se agățaseră încă de aceste argumente.

Un acumulator de 3400 mAh cu suport pentru încărcare rapidă, un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul fizic frontal, un USB Type-C și un Android 8.1 Oreo completează lista cu detalii tehnice care merită evidențiate.

Mi-am reconsiderat părerea după ce am înșirat aici toate trăsăturile lui Huawei Honor 10 și cred că își merită banii. Mai mult, l-aș poziționa în partea superioară a categoriei mid-range, foarte aproape de segmentul high-end.

via vmall.com

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep