HomeFeaturedFocusHuawei Honor 10 pune piciorul in Europa

Huawei Honor 10 pune piciorul in Europa

Huawei Honor 10

La nici o lună de la anunțul oficial, Huawei Honor 10 și-a făcut apariția în Europa. Era de așteptat, vorbim despre un telefon care seamănă până la un punct cu flagship-ul Huawei P20, dar care vine la un preț mult mai atractiv. Așa că, dat fiind că potențial există, decizia de a-l aduce și pe piețele europene era inevitabilă.

Huawei Honor 10 este construit pe același schelet ca și flagship-ul Huawei P20: un chipset Kirin 970, o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB (se poate alege și o variantă cu 64 GB de memorie internă).

Evident, s-au făcut și compromisuri. Deși s-a renunțat aici la branding-ul Leica, avem totuși camere foto destul de promițătoare. Un sistem dual camera pe spate, cu un senzor de 16 megapixeli și unul de 24 megapixeli, dar și o cameră foto frontală de 24 megapixeli.

Dacă adăugăm și aspectul modern, cu display alungit (5,84 inchi, aspect 19:9, rezoluție 2280 x 1080 pixeli) și prevăzut cu notch, avem rețeta unui succes.

Prețul pentru Europa al lui Huawei Honor 10 se spune că va fi de 399 euro. Sunt foarte curios cum se traduce în lei și aștept o confruntare interesată pe segmentul de preț 1500 – 2000 de lei. Cu atât mai mult cu cât tot azi s-a lansat oficial și Nokia X6.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep