HomeFeaturedFocusVivo V9 Youth listat oficial, telefon ieftin cu aspect modern

Vivo V9 Youth listat oficial, telefon ieftin cu aspect modern

Vivo V9 Youth

Chiar foarte modern, pentru că proaspăt introdusul oficial Vivo V9 Youth are un display alungit (proporție 19:9) prevăzut cu notch. Plus un sistem dual camera. Și cum nici restul specificațiilor sale tehnice nu este de lepădat, aș spune că prețul său care mie mi se pare chiar atractiv va cuceri câteva inimi în rândul consumatorilor de pe continentul asiatic. În plus, prin intermediul magazinelor online din China care fac livrări și în Europa, poate reprezenta o opțiune interesantă și pe aici.

Vivo V9 Youth

Vivo V9 Youth este construit în jurul unui display IPS de 6,3 inchi, cu rezoluție 2280 x 1080 pixeli, prevăzut cu notch. În spatele acestuia, face legea o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 450 cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB.

Așa cum spuneam, pe spate avem un sistem dual camera. Este compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Tot pe spate avem și senzorul pentru citirea amprentei digitale. Camera foto frontală este de 16 megapixeli și știe Face Unlock.

Un Android 8.1 Oreo, un acumulator de 3260 mAh și un preț de aproximativ 240 dolari completează lista cu detalii care merită evidențiate atunci când vorbim de Vivo V9 Youth. Telefonul este deja disponibil în Asia.

via TechAndroids

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep