HomeFeaturedFocusNubia Red Magic anuntat oficial, un nou smartphone cu focus pe gaming

Nubia Red Magic anuntat oficial, un nou smartphone cu focus pe gaming

Nubia Red Magic

Nici nu a ieșit bine de pe scenă Xiaomi Black Shark, că iată că un nou smartphone special dedicat celor care se joacă pe telefon își face apariția. Nubia Red Magic vine să concureze cu terminalul lansat de Xiaomi și propune un aspect fizic cel puțin la fel de îndrăzneț.

O construcție roșie, care justifică oarecum alegerea numelui, câteva fante cu rol de aerisire pe spate, o bară LED care își schimbă culoarea, plasată tot pe spate și un logo interesant, cam acestea sunt detaliile de design ale lui Nubia Red Magic. Toată construcția este învelită într-o sticlă specială, denumită pretențios NEG Dinorex T2X-1.

Ecranul este un LTPS de 6 inchi și rezoluție 2160 x 1080 pixeli. În spatele lui pulsează un chipset Qualcomm Snapdragon 835. La nivel de memorii se disting două variante. Una cu 6 GB de RAM și memorie internă de 64 GB și una mai nervoasă, cu memorie RAM de 8 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Nubia Red Magic

Nubia Red Magic are chiar un buton fizic pentru accelerarea performanțelor. Care îmi amintește de butonul TURBO de pe vremea calculatoarelor din copilărie pe care mi-am făcut debutul de gamer. Ehe, maică, ce vremuri!!!

La nivel de camere foto, Nubia Red Magic vine cu o cameră principală de 24 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli. Semn că și gamerii mai fac poze.

Terminalul are o baterie de 3800 mAh cu suport pentru încărcarea rapidă, un Android 8.1 Oreo cu un launcher dedicat și un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spate.

Nubia Red Magic va fi disponibil la 470 dolari (versiunea cu 8 GB + 128 GB) sau 400 dolari (cea de 6 GB + 64 GB), via IndieGogo. Primele comenzi vor primi și obiecte promoționale.

via Nubia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep