HomeFeaturedFocusZTE Iceberg, smartphone cu două notch-uri frontale

ZTE Iceberg, smartphone cu două notch-uri frontale

ZTE Iceberg

Este deocamdată doar un concept, însă odată aruncată piatra, vor sări mai mulți să o scoată. ZTE Iceberg și-a făcut apariția într-o competiție de design de produs găzduită în Germania (World Design Guide), țară în care producătorul chinez este destul de activ. Și a adus ca argumente pentru a câștiga cât mai multe puncte în această competiție, câteva inovații care ar putea fi premiere pentru un smartphone.

Evident, cea mai interesantă este prezența celui de-al doilea notch frontal, de această dată în partea de jos a ecranului. ZTE Iceberg a mers pe o simetrie perfectă atunci când a adoptat acest design. Cele două decupaje frontale, plasate central, reușesc să găzduiască și două difuzoare, pentru un sunet clar și puternic.

Nu doar prezența celor două notch-uri este inedită la ZTE Iceberg. Telefonul propune un design în care cele două panouri de sticlă, ecranul și partea din spate a telefonului, sunt ținute împreună de o ramă construită… tot din sticlă. Aspectul ca de cub de gheață, cu colțurile transparente, este cel care a furnizat numele terminalului.

ZTE Iceberg

Dincolo de partea legată de estetică, ZTE Iceberg nu a venit cu prea multe detalii tehnice. Totuși, din fotografiile publicate, se pot întrevedea pe partea din spate atât un sistem dual camera, cât și un senzor pentru citirea amprentei digitale.

ZTE Iceberg ar putea avea parte de o lansare oficială undeva înspre sfârșitul anului. Însă deocamdată nu este nimic sigur, așa că ar fi mai sănătos să nu ne entuziasmăm. Ceea ce este totuși destul de sigur, este faptul că vom avea cu siguranță telefoane cu un astfel de design, cu două notch-uri, de la ZTE sau de la alt producător. Asta pentru că ideile se copiază ușor, iar aceasta este o idee destul de bună.

via WinFuture

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep