HomeFeaturedFocusHuawei Mate 20 apare in AnTuTu si reuseste un scor record

Huawei Mate 20 apare in AnTuTu si reuseste un scor record

Huawei Mate 20

Mai este destulă vreme până când Huawei Mate 20 va fi lansat oficial, aproape jumătate de an, însă deja au început operațiunile de teasing pentru acest flagship. Și se pare că argumente sunt destule, pentru că un Huawei Mate 20 a trecut prin AnTuTu Benchmark și a stabilit un record impresionant. Nu mai puțin de 356918 puncte a reușit să strângă telefonul, cu mult peste principalii competitori.

Acest lucru a fost posibil datorită noului chipset proprietar Kirin 980, care va echipa, în premieră, modelul Huawei Mate 20. Este de discutat aici dacă scorul îi aparține versiunii clasice Mate 20, sau modelului ceva mai performant, care, dacă respectăm strategia adoptată de producătorul chinez până acum, se va numi Huawei Mate 20 Pro. Însă cred că este mai puțin important și că ceea ce contează cu adevărat este că un nou chipset de top își va face apariția.

Mă bucură destul de mult faptul că Huawei nu a renunțat la ideea de a-și produce propriile chipset-uri și că reușește chiar să o facă cu succes. Este o strategie inspirată de la Samsung, cred eu, care mai pune puțină presiune pe marii producători Qualcomm și MediaTek. Sunt convins că la un moment dat Huawei va reuși să vândă chipset-urile pentru dispozitive mobile pe care le produce și către producători terți de telefoane.

Revenind la Huawei Mate 20, așa cum spuneam, lansarea oficială este așteptată undeva în toamna acestui an. Mai este timp suficient și, pe măsură ce ne vom apropia de momentu apariției, informațiile despre acest smartphone se vor înteți.

via Playfuldroid

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep