HomeMobileAndroidAcesta este HTC U12+ - poze si specificatii

Acesta este HTC U12+ – poze si specificatii

HTC U12+
HTC U12+: imagini via @evleaks

La aproape un an de la prezentarea lui HTC U11 avem un leak complet (tot via @evleaks) pentru HTC U12+, aparat pe care HTC îl va prezenta oficial abia săptămâna oficială. De atunci s-au întâmplat lucruri importante în ograda HTC, poate cel mai remarcabil fiind vânzarea diviziei de hardware către Google, mișcare ce a adus un influx de bani ce reglează cumva balanța financiară.

În schimb designerii și probabil patentele sunt la Google. La începutul anului HTC a lansat HTC U11+ și HTC U11 Life, două modele de telefoane care duc mai departe conceptul de Liquid Design.

Despre U12 sau U12+ am mai scris deja foarte multe, ne-am entuziasmat la primele schițe cu acest model pentru ca apoi să vedem că în realitate s-ar putea să nu arate la fel de bine.

Ieri, cunoscutul leaker Evan Blass (@evleaks) a postat ceea ce par să fie imagini de presă cu viitorul HTC U12+ și specificațiile complete:

Adică un display de 6 inci Super LCD cu 2880×1440 pixeli și raport 18:9, două camere pe spate una de 12MP wide-angle cu ‘HTC UltraPixel’, cealaltă de 16MP telephoto. Dupîă cum deja știam, telefonul vine cu Snapdragon 845, 6GB RAM și 64/128GB pentru stocare și slot microSD. Se păstrează ideea de margini cu senzori care să permită folosirea de gesturi prin apăsare, numele Edge 2 ieșind în evidență.

Dacă a mai rămas ceva ce nu știm, sigur o să aflăm la evenimentul din 23 mai.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep