HomeFeaturedFocusHonor Play 7, entry-level cu aspect modern si pret sub 100 dolari

Honor Play 7, entry-level cu aspect modern si pret sub 100 dolari

Honor Play 7

Mai exact, 95 de dolari costă Honor Play 7 pe piața din China, acolo unde va fi pus în vânzare chiar începând de mâine. Însă specificațiile sale tehnice (mai exact partea de conectivitate LTE) dau de înțeles că se va duce și pe piețe ceva mai occidentale, eventual sub o altă denumire. Și bine face, pentru că avem un smartphone cu aspect modern, cu display cu proporție 18:9, la un preț destul de accesibil.

În mod evident, Honor Play 7 plătește tribut pentru acest preț mic și face câteva concesii la nivel de specificații tehnice. În spatele ecranului de 5,45 inchi și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli), se găsește un chipset MediaTek MT673 cu procesor quad-core de 1,5 GHz. Partea ceva mai bună este că acesta se asortează cu o memorie RAM de 2 GB și cu o capacitate internă de stocare de 16 GB. Un plus major pentru terminalul celor de la Huawei este dat de slot-ul care poate acomoda în același timp și două SIM-uri și un card microSD.

La nivel de abilități foto, Honor Play 7 se bazează pe o cameră foto principală de 13 megapixeli și pe una frontală de 5 megapixeli, echipată cu propriul LED flash. Un Android 8.1 Oreo și un acumulator de 3020 mAh completează lista cu specificații tehnice ale acestui smartphone. În același timp, o sticlă 2.5D protejează ecranul lui Honor Play 7 și îi conferă telefonului de la Huawei un plus la capitolul aspect fizic, în conformitate cu standardele impuse de producătorul chinez în ultima vreme.

Honor Play 7 pare să fie capabil să satisfacă cerințele unui utilizator mediu de Android fără probleme majore, sub masca unui aspect modern, actual. Și acest lucru cred că este cel mai important pentru un telefon cu preț de vânzare de 95 dolari.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep