HomeFeaturedFocusAsus Zenfone 5 primeste un scor mare de la DxOMark

Asus Zenfone 5 primeste un scor mare de la DxOMark

Asus Zenfone 5

Anunțat oficial de ceva vreme și pe cale să devină disponibil în tot mai multe piețe, Asus Zenfone 5 este un telefon care promite destul de mult. Producătorul taiwanez vine cu un raport preț/specificații tot mai atractiv, așa că abia aștept să pun mâna pe el.

Până atunci însă, pe partea de abilități foto, acolo unde tot mai mulți utilizatori încep să se bazeze pe telefoanele lor, Asus Zenfone 5 a fost atent analizat de către DxOMark.

Testele acestora mi se par o adevărată referință pentru ceea ce poate un smartphone la nivel de camere foto, iar topul lor cu telefoanele punctate după camerele foto este consultat de utilizatori atunci când decid să achiziționeze un nou terminal.

Asus Zenfone 5 a primit 90 de puncte de la DxOMark, un scor destul de mare, identic cu cel al lui HTC U11 sau Google Pixel (prima generație). Este o dovadă în plus că telefoanele Asus încep să fie cu adevărat competitive și la nivel de specificații tehnice, nu doar din perspectiva prețurilor.

Topul DxOMark este în continuare dominat de Huawei P20 Pro, cu 109 puncte, urmat de Huawei P20 cu 102 puncte și de Samsung Galaxy S9+, cu 99 puncte.

via DxOMark

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep