HomeFeaturedFocusChestiile faine ce vor veni in Google Photos de pe smartphone

Chestiile faine ce vor veni in Google Photos de pe smartphone

Google PhotosTot aseară la Google I/O au fost prezentate și câteva din elementele de noutate ce vor veni în curând în Google Photos. Cine folosește deja Windows 10 și s-a jucat cu aplicația Photos, o să fie încântat să vadă că funcționalități similare sunt introduse de Google în Photos pentru Android.

O să avem ceea ce se numește One-tap action, adică aplicarea automată de corecții (detectate și sugerate de AI-ul Google) pe poze, în vederea îmbunătățirii lor.

Apare și selective desaturation, în tab-ul Assistant din Photos primește posibilitatea de a face subiectul din imagine mai vizibil, prin schimbare culorii fundalului.

Google Photos

Mulți vor aprecia și opțiunile de colorare automată a pozelor alb-negru (cei ce mai au așa ceva).

O altă facilitate va fi cea în care pozele cu documente pot fi automat recunoscute și transformate în fișiere PDF:

Google Photos

Cu Shared Libraries se va putea folosi puterea AI-ului Google pentru a detecta chipurile din fotografii și va oferi posibilitatea de a trimite automat respectivului mesaje email cu link-ul către colecția de poze în care a fost identificat.

Și nu în ultimul rând, Google Photos partner program în care dezvoltatorii de aplicații vor putea folosi API-urile Google Photos în propriile programe.

Partea și mai faină este că toate schimbările de mai sus au fost lansate către utilizatori și începând de astăzi vor începe să ajungă pe aparatele noastre, odată cu update-urile aplicației Google Photos.

Fain, nu?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep