HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: Meizu bluetooth selfie stick

RECOMANDARE: Meizu bluetooth selfie stick

Meizu bluetooth selfie stick

De câteva săptămâni folosesc un Meizu bluetooth selfie stick pe care băieții de la MOBzine.ro l-au primit spre testare de la MobileDirect și cu care m-au lăsat pe mine să mă joc. Se pare că din punct de vedere fizic este identic cu un selfie-stick/tripod Xiaomi Bluetooth care a fost deja testat.

Meizu bluetooth selfie stick este compact – 17cm închis – și ușor – 145,5 g – ceea ce îl face o alegere perfectă pentru un gadget pe care să îl ai tot timpul cu tine în rucsac sau poșetă (în zilele noastre, nu se știe niciodată când ai nevoie de un selfie stick, nu-i așa?). Să nu credeți însă că datorită greutății și dimensiunilor reduse device-ul nu este calitativ. El este construit din materiale premium și pare a fi foarte durabil.

Încă un mare avantaj pentru acest selfie stick este faptul că poate fi folosit ca trepied, iar modulul de declanșare bluetooth este detașabil și se poate folosi de la distanță ca telecomandă. Eu l-am încercat de la vreo 6, 7 metri și a mers fără probleme.

Modulul de bluetooth are o baterie reîncarcabilă. Durata de viață a bateriei m-a surprins, l-am tot folosit săptămânile trecute și încă nu a fost nevoie să îl reîncarc.

Picioarele trepiedului au mici magneți aceștia ajutând trepiedul să se plieze fără a fi nevoie de intervenția utilizatorului.

Fiind un dispozitiv bluetooth de tip keyboard, telefoanele la care este conectat (cel puțin cele cu iOS pe care l-am testat) nu deschid tastatura pe ecran cat timp selfie stick-ul este conectat. Un mic dezavantaj, dar cine are nevoie de tastatură cât timp face selfie-uri. 🙂

Când este deschis dispozitivul are 46,5 cm, suficient pentru pozele făcute de mine pana în prezent. Prinderea telefonului este foarte bună, dispozitivul avand partea de prindere cauciucată, deci telefoanele nici nu se zgârie nici nu alunecă. Merge cam cu toate modelele de telefoane, eu l-am testat cu un iPhone SE, 8 si un 7 Plus, toate prinzându-se foarte bine în selfie stick.

În concluzie îl recomand fără ezitare. Pe site-ul MobileDirect, pe care găsiți multe alte accesorii și huse/carcase de protecție pentru orice model de smartphone, am găsit în prezent doar versiunea de selfie-stick/tripod Xiaomi Bluetooth despre care vorbeam la începutul materialului. Sunt identice din punct de vedere fizic, așa că și prețul ar trebui să fie același.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep