HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata OnePlus 6 in real life

FOTO: cum arata OnePlus 6 in real life

cum arata OnePlus 6

Avem un nou răspuns la întrebarea legată de cum arata OnePlus 6 în realitate. Pentru că fotografii de presă, generate de calculator au mai leak-uit și știm la ce să ne așteptăm la lansarea de săptămâna viitoare. Pe 17 mai va avea loc lansarea oficială a telefonului și atunci opinia publică va vedea cum arata OnePlus 6.

Până atunci trebuie să ne mulțumim cu fotografia de mai sus, care, deși vrea să pară accidentală, este cât se poate de studiată și face parte dintr-o campanie de teasing destul de bine orchestrată.

Poza în care se vede destul de bine cum arata OnePlus 6 a fost publicată pe contul de Twitter de către actorul indian Amitabh Bachchan, o figură importantă în industria filmului din India. Din descrierea ei aflăm că respectivul s-a întâlnit cu Pete Lau, CEO-ul OnePlus. Ambii au discutat despre viitorul terminal.

cum arata OnePlus 6

Ce este interesant, dincolo de regia bine pusă la punct, este faptul că versiunea albă a telefonului pare să fie realizată dintr-un material diferit de sticla cu care ne-au obișnuit producătorii în ultima vreme. Așa că entuziaștii speră acum într-o variantă Sandstone. Și cred că ar fi o strategie inspirată pentru producătorul chinez.

În altă ordine de idei, dincolo de cum arata OnePlus 6, avem noi detalii tehnice. Terminalul s-a plimbat iarăși prin Geekbench, de această dată într-o versiune cu Android 8.1 Oreo și cu o memorie RAM de 8 GB. Se știa deja că chipsetul va fi Qualcomm Snapdragon 845. În plus, există informații că va exista și o versiune ceva mai accesibilă, cu doar 6 GB de RAM.

Nu mai este mult până pe 17 mai, o zi în care misterele legate de OnePlus 6 se vor risipi.

via DroidLife

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep