HomeFeaturedFocusXiaomi intra oficial pe pietele din Franta si Italia

Xiaomi intra oficial pe pietele din Franta si Italia

Xiaomi intra oficial pe pietele din Franta si Italia

După ce am văzut recent că Xiaomi a urcat pe locul 4 în topul global al producătorilor de smartphone, avem acum o nouă dovadă că producătorul chinez are ambiții mari. Este o informatie certă că Xiaomi intra oficial pe pietele din Franta si Italia. Se va întâmpla chiar luna aceasta. Mai exact, pe 22 mai în Franța și pe 24 mai în Italia.

Intrarea Xiaomi pe aceste două piețe se traduce, cel mai probabil, prin apariția unor magazine fizice, de tip Mi Store, prin intermediul cărora utilizatorii atrași de acest brand vor putea accesa și alte produse Xiaomi, nu doar telefoanele smart.

Xiaomi intra oficial pe pietele din Franta si Italia

În ceea ce privește telefoanele, sunt șanse mari ca odată cu această intrare să fie încheiate parteneriate și cu operatorii, astfel încât Xiaomi să fie prins în ofertele de servicii ale acestora. Publicul din Europa merge destul de mult pe achiziția telefoanelor smart în astfel de pachete sau prin intermediul operatorilor, așa că acest canal trebuie exploatat la maxim.

Faptul că Xiaomi intra oficial pe pietele din Franta si Italia ar trebui să fie o veste bună și pentru publicul din România. Nu doar că terminalele Xiaomi vor fi mai ușor de accesat, dar, cu pași mici se pare că se apropie și intrarea oficială pe piața din România. Oficială, nu prin intermediul unui reseller din Spania, asta ca să evităm confuziile care au entuziasmat mulți pasionați cu câteva luni în urmă.

via Twitter

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep