HomeFeaturedFocusVIDEO: cum arata OnePlus 6

VIDEO: cum arata OnePlus 6

cum arata OnePlus 6

A apărut în online un  material video care răspune la întrebarea cum arata OnePlus 6. Este un clip generat de calculator, care întoarce pur și simplu terminalul pe toate fețele. Nu prea mai rămâne loc de secrete în ceea ce privește aspectul fizic al viitorului flagship. Și trebuie spus că cel puțin din aceste imagini se distinge o siluetă modernă, care respectă toate cerințele de design pe care trebuie să le aibă un vârf de gamă contemporan.

Înclusiv construcția de sticlă pe care eu unul nu prea o agreez, motiv pentru care încă mai sper că OnePlus 6 ne va surprinde și cu o variantă Sandstone. Mai ales că ceva semne în această direcție par să existe.

Dincolo de aspectul grafic evidențiat de materialul video de mai sus, OnePlus 6 pare să fie un veritabil flagship. Chipset Qualcomm Snapdragon 85, memorie RAM de 6 sau de 8 GB, display AMOLED alungit, cu proporție 19:9 și margini extrem de subțiri, prevăzut cu notch (diagonală 6,2 inchi și rezoluție 2280 x 1080 pixeli) și un sistem dual camera pe partea din spate, compus dintr-un senzor de 20 de megapixeli și unul de 16 megapixeli.

Evident că este prezent și un senzor pentru citirea amprentei digitale. Acumulatorul va avea o capacitate de 3300 mAh și va oferi suport pentru încărcare rapidă, iar capacitatea internă de stocare va fi de 128 sau 256 GB. OnePlus 6 va fi rezistent la apă, iar sistemul de operare va fi un Android 8.1 Oreo. Ce ar putea să își mai dorească un utilizator de Android?

Telefonul va fi anunțat oficial pe 16 mai, așa că așteptarea nu mai este foarte lungă.

via @OnLeaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep