HomeFeaturedFocusHonor 7S listat oficial, un nou mid-range cu pret bun de la...

Honor 7S listat oficial, un nou mid-range cu pret bun de la Huawei

Honor 7S

Honor 7S este cea mai recentă apariție dintr-o listă lungă de telefoane accesibile de la Huawei, prin care producătorul chinez încearcă să ofere alternative pentru toate buzunarele. Ba chiar riscă să aducă ceva confuzie în rândul fanilor acestui brand.

Însă pentru Honor 7S punctual, doar cuvinte de laudă, cel puțin de la nivelul acesta, al anunțului oficial. Este un telefon care face eforturi să aducă un aspect modern și specificații decente, la un preț cât mai mic. Și reușește oarecum să se achite de această sarcină.

Honor 7S este construit în jurul unei platforme MediaTek MT6739 (procesor quad-core de 1,5 GHz), asortată cu o memorie RAM de 2 GB și cu o capacitate internă de stocare de 16 GB. Toate ascunse în spatele unui display de 5,45 inchi și rezoluție 1440 x 720 pixeli (aspect 18:9).

În ceea ce privește abilitățile foto ale lui Honor 7S, lucrurile sunt destul de simple. O cameră foto principală de 13 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli completează lista de specificații tehnice. Tot acolo se mai găsesc acumulatorul de 3020 mAh și sistemul de operare Android 8.1 Oreo.

Honor 7S a fost deja pus în vânzare în Asia, la un preț de aproximativ 125 dolari, ceea ce îl face suficient de atractiv pentru cei atenți la bugetul investit într-un smartphone.

via Honor

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep