HomeFeaturedFocusVivo Y83 anuntat oficial, un nou mid-range cu notch

Vivo Y83 anuntat oficial, un nou mid-range cu notch

Vivo Y83

Trebuie să recunosc că arată bine acest tip de display și că de când folosesc un Asus Zenfone 5 m-a cam cucerit. Iar Vivo Y83 are marele merit că aduce acest tip de construcție modernă la un preț suficient de accesibil. Ar fi exagerat să spunem că notch-ul este apanajul flagship-urilor, însă pe zona de mid-range l-am văzut mai puțin și la niște prețuri nu tocmai mici.

Vivo Y83 este pe cale să schimbe această paradigmă. E drept, tot un Vivo, modelul Vivo Z1 a deschis deja balul, așa că exista un antecedent. Însă Vivo Y83 duce prețul și mai jos. Normal, cu niște rabaturi la nivel tehnic.

Telefonul are un display de 6,22 inchi, aspect 19:9, dar rezoluție doar HD+, adică 1520 x 720 pixeli, așa cum spuneam, prevăzut cu notch. Breton îi spun unii, dar nu mi se pare o formulare fericită. Mergem pe varianta în engleză.

În spatele ecranului, Vivo Y83 se bazează pe chipset-ul MediaTek Helio P22 (s-ar putea să fie o premieră), combinat cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB.

O cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un acumulator de 3260 mAh și un Android 8.1 Oreo completează lista cu specificații tehnice. O listă din care lipsește senzorul pentru citirea amprentei digitale. Dar care arată destul de bine.

Vivo Y83 are un preț de vânzare de aproximativ 200 euro. Deocamdată este disponibil doar în Asia, dar va putea fi accesat și de pe piețele europene.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep