HomeFeaturedFocusMeizu M6T prezentat oficial, aspect modern la pret accesibil

Meizu M6T prezentat oficial, aspect modern la pret accesibil

Meizu M6T

Se pare că este o inflație de terminale cu elemente de design modern și cu preț accesibil pe piața din China. Iar Meizu M6T este doar ultima dovadă dintr-un șir mai lung, în care l-am mai văzut tot astăzi pe Vivo Z1. Meizu M6T vine cu o configurație relativ decentă, cu un aspect modern, caracterizat de ecranul alungit, cu margini subțiri, dar și cu un preț competitiv, chiar și pentru piața chineză.

Evident, prețul mic al lui Meizu M6T se răsfrânge și asupra specificațiilor sale tehnice. Terminalul este construit în jurul unui display alungit (proporție 18:9) de 5,7 inchi și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli). În spatele acestuia avem un chipset MediaTek cu procesor quad-core.

La nivel de combinații de memorii, avem trei variante de Meizu M6T. Una cu 3 GB de RAM și 32 GB memorie internă, una cu 4 GB de memorie RAM și 32 GB stocare internă și una cu 4 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB.

Un sistem dual camera pe partea din spate, cu un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli, completează lista cu elemente moderne pe care Meizu M6T le folosește ca argumente. Camera foto frontală este de 8 megapixeli.

Meizu M6T a fost deja pus în vânzare în China, la prețuri care pornesc de la aproximativ 110 euro și merg, pentru versiunea cea mai puternică, până la 150 euro.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep