HomeMobileAndroidHTC reuseste ”performanta” sa prezinte HTC U12 Plus pe un site propriu,...

HTC reuseste ”performanta” sa prezinte HTC U12 Plus pe un site propriu, inainte de lansarea oficiala de maine

HTC U12 PlusObserv că HTC reușește să ,mențină performanța negativă de a nu putea păstra secretul unei lansări până în ultimul moment, prezentând HTC U12 Plus cu o zi înainte de lansarea oficială. Și nu pentru că nu ar fi fost deja publice toate detaliile, ci pentru că ele au apărut pe un subdomeniu al site-ului HTC (ecshoptest.htc.com). Informațiile confirmă tot ceea ce deja știam deja și prețul: 920 USD.

HTC U12 Plus (se pare că ala se va numi până la urmă) vine cu 6GB RAM, 128 GB pentru stocare, Snapdragon 845, dar fără display OLED – HTC alege să continue să folosească Super LCD6, pe un display de 6 inci WQHD+ cu 1440 x 2880 (18:9) pixeli și o baterie de 3500 mAh.

HTC U12 Plus

Pagina în cauză a fost dezactivată rapid de HTC, nu suficient de repede pentru ca detaliile să nu fie făcute publice și prezentate de toate site-urile de profil.

HTC U12 Plus

Acestea fiind zise, singurele detalii pe care încă nu le avem dar le vom primi mâine, la prezentarea oficială, sunt legate de disponibilitatea produsului pe piață. Sper ca HTC să nu repete greșelile din trecut și să ne spună că abia peste vreo două luni vom putea cumpăra HTC U12 Plus.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep