HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy J6 si Galaxy J4 prezentate oficial

Samsung Galaxy J6 si Galaxy J4 prezentate oficial

Samsung Galaxy J6 si Galaxy J4

Avem alte două terminale cu care Samsung atacă segmentul low-budget. Însă Samsung Galaxy J6 si Galaxy J4 au marele merit de a aduce câteva trăsături alte telefoanelor moderne și pe acest segment. Mă refer mai ales la ecranul alungit (proporție 18,5:9) pe care Samsung Galaxy S6 îl integrează într-un aspect care se încadrează în tendințele actuale. În același timp, Samsung Galaxy J6 si Galaxy J4 completează fericit noua familie a producătorului coreean, alături de Samsung Galaxy J8 pe care l-am văzut ceva mai devreme.

Samsung Galaxy J6 si Galaxy J4 vin echipate cu ecrane Super AMOLED. Și ăsta este deja un plus al acestor dispozitive. În rest nu prea au elemente comune, așa că o să le analizăm separat.

Samsung Galaxy J6 si Galaxy J4

Samsung Galaxy J6 este construit în jurul unui chipset Exynos 7870 cu procesor octa-core de 1,5 GHz, ajutat de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 GB. Toate ascunse în spatele unui display de 5,6 inchi și rezoluție 1480 x 720 pixeli.

Camera foto principală este de 13 megapixeli, cea frontală are un senzor de 8 megapixeli și un LED flash propriu, care are trei grade de intensitate, pentru diferite efecte în autoportretele digitale.

Samsung Galaxy J6 si Galaxy J4

Un Android 8.0 Oreo, un acumulator de 3000 mAh și un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului completează lista cu specificații tehnice.

Samsung Galaxy J4 trece la un display clasic (aspect 16:9), cu rezoluție 720p, coboară chipsetul la un Exynos 7570 (procesor quad-core de 1,4 GHz), memoria RAM la 2 GB și stocarea internă la 16 GB. Camera foto principală rămâne la fel, cea frontală scade la 5 megapixeli, dar păstrează flash-ul cu efectele sale. Capacitatea acumulatorului rămâne și ea neschimbată, la 3000 mAh. Galaxy J4 nu are senzor de amprentă.

Samsung Galaxy J6 si Galaxy J4

Samsung Galaxy J6 si Galaxy J4 vor deveni disponibile în același timp, dar deocamdată se cunoaște doar prețul pentru Galaxy J6. Aproximativ 230 dolari va costa terminalul.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep