HomeFeaturedFocusVivo Z1 a fost anuntat oficial, arata bine si are un pret...

Vivo Z1 a fost anuntat oficial, arata bine si are un pret bun

Vivo Z1

Vivo Z1 este genul acela de telefon care te face să te întrebi cum este posibil ca pe piața din China să găsești dispozitive cu aspect foarte modern și reușit, dar și cu preț atractiv. Răspunsul este evident, nu asta este chestiunea în discuție aici. Însă aceasta pare să fie prima reacție. Vivo Z1 arată foarte bine și nici nu pare să aibă un preț prea mare.

Terminalul este construit în jurul unui display mare, de 6,26 inchi, cu proporție 19:9 (rezoluție 2280 x 1080 pixlei), prevăzut și cu un notch în partea de sus, pentru un aspect cât mai modern. Marginile extrem de subțiri ale ecranului îl fac pe Vivo Z1 să arate extrem de bine din punct de vedere fizic.

Iar din perspectiva tehnică, un chipset Qualcomm Snapdragon 660, o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB ne arată că nu s-au făcut compromisuri.

Și la nivel de abilități foto, Vivo Z1 pare să stea destul de bine. Un sistem dual camera pe partea din spate, compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli, dar mai ales o cameră foto frontală de 24 megapixeli (rezoluție obținută software), confirmă acest lucru.

Un senzor pentru citirea amprentei digitale, plasat pe partea din spate, un Android 8.1 Oreo și un acumulator de 3260 mAh completează lista cu specificații tehnice. Iar prețul de aproximativ 240 euro vine să confirme că raportul preț/specificații este unul suficient de atractiv. Vivo Z1 va fi pus în vânzare în China începând de săptămâna viitoare.

via TechAndroids

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep