HomeEvenimenteBUILDMicrosoft Layout anuntat pentru Windows Mixed Reality

Microsoft Layout anuntat pentru Windows Mixed Reality

hololens

Microsoft extinde lista de instrumente pentru Mixed Reality cu Microsoft Layout, soluție ce permite utilizatorilor să deseneze și să ”vadă” în Mixed Reality (cu HoloLens sau un dispozitiv Windows Mixed Reality) spațiile din camere/birouri. Cu Layout se pot defini suprafețe virtuale în care să se introducă și să se miște obiecte virtuale prin intermediul unei căști Mixed Reality, obținând o imagine mai bună și mai eficientă asupra spațiului.

Practic, un utilizator poate să stea într-o cameră/birou și folosind o cască HoloLens și Layout să ”vadă” virtual cum ar arăta respectivul spațiu populat cu obiectele ce se doresc adăugate acolo, tot procesul putând fi partajat cu alte persoane, ce nu e nevoie să fie prezente fizic în aceiași locație.

Pentru smartphone, tabletă și alte căști VR există deja multe soluții similare, Layout pare să fie poziționat pe zona de business – are sens, HoloLens este o cască ce încă nu a ajuns la un preț suficient de competitiv încât să fie dorit de utilizatorii casnici. E încă un pas înainte (mic, într-adevăr) în ceea ce înseamnă extinderea Windows Mixed Reality (cunoscută până nu demult drept Windows Holographic experience).

În zilele ce urmează o să vedem la BUILD mai multe detalii despre Mixed Reality, eu unul sunt foarte curios să aflu și mai multe noutăți.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep