HomeMobileAndroidOppo Realme1 a fost prezentat oficial

Oppo Realme1 a fost prezentat oficial

Oppo Realme1

Realme este un nou sub-brand al celor de la Oppo, iar Oppo Realme1 este primul smartphone care apare în această familie. Este un mid-range cu câteva trăsături ciudate, dar care vrea să propună un raport preț/specificații atractiv. În orice caz, mai atractiv decât ceea ce oferea Oppo, care se plasa destul de sus cu prețurile pentru terminalele sale, pe motiv că este un brand premium. Nu cunosc foarte multe detalii despre piața asiatică de smartphone, dar mie nu mi s-au părut telefoanele Oppo că ar fi premium.

Revenind la Oppo Realme1, terminalul propune un aspect modern, cu un display alungit (aspect 18:9), dar fără deja celebrul notch. Diagonala este de 6 inchi, iar rezoluția este de 2160 x 1080 pixeli. În spatele acestui ecran cu margini laterale foarte subțiri se află un chipset Mediatek MT6771 Helio P60 cu procesor octa-core (4 x 2,0 GHz Cortex-A73 + 4 x 2,0 GHz Cortex-A53).

Oppo Realme1

La nivel de memorii, Oppo Realme1 propune două combinații destul de diferite. Prima variantă a telefonului vine echipată cu 3 GB de RAM și 32 GB stocare internă, iar cea de-a doua sare direct la 6 GB de memorie RAM și 128 GB capacitate internă de stocare.

La nivel de abilități foto pare să nu se observe că Realme este doar o gamă a celor de la Oppo. Camera foto principală are un singur senzor, de 13 megapixeli, iar camera frontală este de 8 megapixeli. Cu toate acestea, sunt scoase în față tot felul de funcții software puse pe seama AI-ului care lucrează pentru fotografii cât mai reușite.

Lista de specificații tehnice ale lui Oppo Realme1 este completată de un Android 8.1 Oreo și de un acumulator cu o capacitate de 3410 mAh. Se remarcă lipsa senzorului pentru citirea amprentei digitale, înlocuit parțial de funcția de Face Unlock.

Atunci când vorbim despre prețuri, înțelegem cel mai bine ideea din spatele gamei Realme (numai mie mi se pare că seamănă foarte bine cu Redmi???) și a terminalului Oppo Realme1. Este oarecum gama low-cost pentru Oppo. Versiunea cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB va avea un preț de vânzare de aproximativ 110 euro, iar cea puternică va urca prețul la aproximativ 170 euro, un preț foarte bun pentru un telefon cu 6 GB de RAM și 128 GB de memorie internă.

Telefonul va fi disponibil începând cu 25 mai, în primă fază pe piața din India, în versiuni de culoare neagră sau roșie.

via Amazon

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep