HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A6 si Galaxy A6+ se lanseaza pe piata locala

Samsung Galaxy A6 si Galaxy A6+ se lanseaza pe piata locala

Samsung Galaxy A6 si Galaxy A6+

La destul de mică distanță de la lansarea oficială a lui Samsung Galaxy A6 si Galaxy A6+, producătorul corean anunță disponibilitatea pe piața locală. Este o veste bună, atât pentru utilizatorii dornici să pună mâna pe cel mai recent terminal Samsung, cât și pentru piața din România, care se dovedește una destul de importantă pentru Samsung.

Cele două terminale aduc ecranele Infinity Display (și odată cu ele și aspectul modern, alungit) pe segmentul mid-range, la un nivel de preț sub cel al lui Samsung Galaxy A8 (2018). Vin și cu alte trăsături interesante, dar mai ales cu prețuri care ar trebui să fie competitive. Chiar dacă nu se face încă referire la prețurile valabile pentru România, avem ca reper prețurile lui Samsung Galaxy A6 si Galaxy A6+ valabile în Europa.

Oricum, așa cum am spus și în momentul lansării oficiale, Samsung Galaxy A6 si Galaxy A6+ sunt mai degrabă concepute pentru a fi vândute în ofertele operatorilor, acolo unde telefoanele Samsung s-au bucurat mereu de subvenții destul de generoase. Așa că va fi interesant de urmărit care vor fi prețurile lor și la operatori, nu doar la partenerii din online.

În România, Galaxy A6 va fi disponibil în magazinele partenerilor începând cu această săptămână, urmând ca modelul Galaxy A6+ să ajungă pe piață în luna iunie.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep