HomeFeaturedFocusPanasonic P95 prezentat oficial, smartphone entry-level cu pret de 60 de euro

Panasonic P95 prezentat oficial, smartphone entry-level cu pret de 60 de euro

Panasonic P95

Panasonic a fost si ramane un producător de smartphone activ doar pe segmentele entry și mid-range. Și Panasonic P95 este o nouă dovadă în acest sens. Terminalul proaspăt anunțat de producătorul japonez are un preț de vânzare de aproximativ 60 de dolari. Probabil că se va adresa piețelor asiatice mai sărace, acolo unde prețul mic este la mare căutare. Se pare că va fi disponibil în primă fază în India, ceea ce întărește această teorie.

Prețul mic se reflectă automat și asupra trăsăturilor telefonului. Panasonic P95 este un terminal situat la limita inferioară a topului Androidelor. Inclusiv aspectul său fizic trădează acest lucru. Telefonul este construit în jurul unui display convențional de 5 inchi, aspect 16:9 și rezoluție HD (720p).

Panasonic P95

O combinație de chipset Snapdragon 210 (procesor quad-core de 1,3 GHz) și memorie RAM de 1 GB ne arată destul de clar limitările lui Panasonic P95. Capacitatea internă de stocare este de 16 GB și se poate extinde prin microSD.

Camera foto principală are un senzor de 8 megapixeli, cea frontală este de 5 megapixeli, acumulatorul are o capacitate de 2300 mAh, iar sistemul de operare este un Android 7.1.2 Nougat. Cu toate acestea, Panasonic P95 este capabil de Face Unlock, o funcție care încearcă să suplinească absența unui senzor pentru citirea amprentei digitale.

Este destul de clar că Panasonic P95 este croit pentru nevoile de bază ale unui utilizator de smartphone. Însă prețul său mic s-ar putea să fie un stimulent pentru cei care trec de la feature phone la smartphone sau pentru cei care vor să investească cât mai puțin în achiziția unui telefon.

via Panasonic

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep