HomeEvenimenteBUILDTimeline din Windows 10 vine pe iOS si Android via Edge si...

Timeline din Windows 10 vine pe iOS si Android via Edge si Microsoft Launcher

Windows 10 TimelineDacă ați instalat deja Windows 10 2018 April update știți că una dintre chestiile faine aduse este Timeline. Ieri la conferința BUILD, Microsoft a anunțat că Timeline va veni și pe Android și iOS via shell-ul Microsoft Launcher și browser-ul Edge. Activitățile din Edge sunt deja monitorizate în browser-ul Edge de pe PC și cel de pe smartphone (iOS și Android), dar acum această facilitate este extinsă și la activitățile de pe PC.

Pe iOS, Timeline va putea fi accesat din Edge (iOS nu permite instalarea de shell-uri terțe) în timp ce pe Android va sta în Microsoft Launcher, cum e și normal. Vă dați însă seama că nu toate activitățile de pe PC vor putea fi continuate/reluate pe telefon, Timeline fiind limitat doar la cele ce privesc suita Office și aplicațiile Microsoft. Dacă lucrați la un document Word sau aveați deschis un PowerPoint pe PC, va fi posibil să reluați activitatea din locul în care ați îtrerupt-o, direct pe smartphone și invers (prin integrarea cu OneDrive).

Cu o astfel de implementare plus Your Phone, granița dintre telefon și PC începe să se reducă, iar Microsoft vrea să fie prezentă pe ambele sisteme fără un concurent în zona de smartphone.

Cea mai faină parte legată de Timeline este că sistemul va fi pasiv, activitățile sunt partajate automat între telefon și PC, utilizatorul nu mai trebuie să facă nimic special pentru a putea lucra pe smartphone sau PC, în funcție de locație și disponibilitate.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep