HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A6 si A6+ prezentate oficial, aspect modern la preturi accesibile

Samsung Galaxy A6 si A6+ prezentate oficial, aspect modern la preturi accesibile

Samsung Galaxy A6 si A6+

Producătorul coreean a prezentat oficial două terminale din zona de mid-range. Samsung Galaxy A6 si A6+ au meritul de a aduce aspectul modern pe care Samsung l-a dedicat în primă fază doar flagship-urilor într-o zonă de preț care ar trebuie să fie mult mai accesibilă. Ecranele Super AMOLED Infinity Display, alungite, reprezintă principala caracteristică menită să plaseze telefoanele într-un trend modern, la care se aliniază încet toate dispozitivele pe care marii producători le lansează.

În ceea ce privește zona de preț pentru Samsung Galaxy A6 si A6+, chiar dacă nu există detalii clare, putem specula după ce trecem în revistă specificațiile tehnice. Cele două terminale împachetează cam tot ceea ce îi este necesar unui utilizator mediu, dar par să păstreze o moderație care duce cu gândul la o atenție la prețul final.

Samsung Galaxy A6 si A6+ vin fiecare cu câte două versiuni de memorii, 3 sau 4 GB de RAM, respectiv 32 sau 64 GM de stocare internă, dar și cu Android 8.1 Oreo. Ca un mare plus, dintr-o perspectivă subiectivă ce-i drept, terminalele au o construcție metalică. Se renunță astfel la sticla tot mai folosită în ultima vreme.

Samsung Galaxy A6 si A6+

Galaxy A6 este construit în jurul unui ecran de 5,6 inchi și rezoluție 720 x 1480 pixeli (aspect 18,5:9), care ascunde un chipset cu procesor octa-core de 1,6 GHz. Camera foto principală este de 16 megapixeli, iar cea frontală are tot un senzor de 16 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh, iar senzorul pentru citirea amprentei digitale este poziționat pe spate, sub camera foto.

Modelul mai mare, Galaxy A6+ crește ecranul la 6 inchi și 1080 x 2220 pixeli (păstrează aceleași proporții 18,5:9). Și procesorul este acum urcat la 1,8 GHz. Pe spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 5 megapixeli, iar camera foto frontală este de 24 megapixeli. În mod absolut normal, crește și capacitatea acumulatorului, care acum este de 3500 mAh.

Samsung Galaxy A6 si A6+ își vor face loc încă din primul val de disponibilitate și pe piețele din Europa, undeva în cursul lunii mai. Probabil că atunci vom afla și prețurile pentru aceste dispozitive.

via Samsung

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep