HomeFeaturedFocusVIDEO: test de rezistenta pentru Huawei P20 Pro

VIDEO: test de rezistenta pentru Huawei P20 Pro

test de rezistenta pentru Huawei P20 Pro

În cele ce urmează vă propun un scurt test de rezistenta pentru Huawei P20 Pro. Cum rezistă telefonul la zgâriere și îndoire. Plus ceva expunere a ecranului la flacără. Cred că v-ați dat seama deja că este vorba despre celebrul ritual al lui JerryRigEverything, de care nu prea a scăpat niciun flagship lansat în ultimii ani buni.

Omul are această manie de a supunte telefoanele care îi pică în mână la câteva cazne foarte clar stabilte, care testează rezistența la interacțiuni mecanice care pot apărea accidental și în viața de zi cu zi. Lucru care se poate dovedi foarte util pentru posesorii de smartphone. Un test de rezistenta pentru Huawei P20 Pro, vârful de gamă al producătorului chinez și unul dintre telefoanele de top din ierarhia actuală a Androidelor poate fi un răspuns la întrebarea legată de prețul destul de mare la care se comercializează telefonul.

Nu o să intru în detalii legate de comportamentul terminalului, dar, pentru a vă face și mai curioși, o să vă spun că au apărut ceva surprize în timpul acestui test de rezistenta pentru Huawei P20 Pro. Enjoy!

via JerryRigEverything

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep