HomeMobileAndroidSeria LG Q7 anuntata oficial, telefoane cu focus pe zona audio

Seria LG Q7 anuntata oficial, telefoane cu focus pe zona audio

Seria LG Q7

Seria LG Q7, proaspăt anunțată oficial, este compusă din LG Q7, LG Q7+ și LG Q7α. La exterior, cele trei terminale sunt identice și, în ciuda diferitelor configurații, au în comun grija pentru funcțiile audio, o caracteristică pe care producătorul coreean a mers destul de mult în ultima vreme. Seria LG Q7 vine cu un chip audio Hi-Fi (chiar quad-DAC pe LG Q7+) care respectă standardul DTS:X 3D Surround 7.1 canale. Însă, în mod surprinzător pentru această echipare, cele trei terminale nu au jack de 3,5 mm.

Seria LG Q7 este construită în jurul unui display IPS de 5,5 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli) cu aspect 18:9 și margini laterale foarte subțiri și este echipată cu un chipset cu procesor octa-core. Cele trei telefoane au acumulator de 3000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă, Android 8.0 Oreo, senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe partea din spate, certificare IP68 și respectă standardul MIL-STD-810G.

Seria LG Q7

Diferențele apar la nivel de memorii și de camere foto. LG Q7α are 3 GB de RAM, 32 GB stocare internă, cameră foto principală de 13 megapixeli și cameră frontală de 5 megapixeli.

LG Q7 are aceleași memorii, dar camera foto frontală este acum de 8 megapixeli.

Iar LG Q7+ este cel mai puternic, cu 4 GB de RAM, 64 GB memorie internă, cameră foto principală de 16 megapixeli, cameră frontală de 8 megapixeli și chip-ul audio Hi-Fi quad DAC de care vorbeam ceva mai devreme.

Seria LG Q7 va fi disponibilă în versiuni de culoare neagră, albastră sau movă, începând de luna viitoare, inclusiv în Europa.

via LG

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep