HomeFeaturedFocusXiaomi deschide un magazin in Vienna

Xiaomi deschide un magazin in Vienna

Xiaomi deschide un magazin in Vienna

După ce am văzut că producătorul chinez intră oficial pe piețele din Franța și Italia, iată că avem informații despre faptul că Xiaomi deschide un magazin in Vienna. Informația a apărut în comunicatele de presă publicate de un centru comercial din capitala Austriei. Este vorba despre SCS Shopping City Sud, care anunță că va găzdui un magazin Xiaomi începând chiar de luna aceasta.

Nu se știe dacă este vorba despre un magazin Mi Store, deschis direct de compania chineză, sau va fi un magazin de-al unui distribuitor oficial. Oricum, este o veste bună că prezența celor de la Xiaomi cu magazine fizice în Europa este tot mai puternică. Și că utilizatorii pasionați de dispozitivele produse de chinezi le vor putea accesa direct.

Faptul că Xiaomi deschide un magazin in Vienna este doar unul dintre pașii pe care compania chineză îi face pentru a-și consolida prezența în Europa. Și, în mod indirect, pentru a-și consolida poziția a patra în topul global al producătorilor de smartphone, pe care a urcat în primul trimestru al acestui an.

Xiaomi pare să fie pe val și acest lucru se vede. În plus, intenția de a se lista la bursă s-ar putea să atragă investitori și capital care să le permită celor de la Xiaomi să devină și mai agresivi în această expansiune înspre piețele occidentale. Lucru care pe noi, utilizatorii, nu poate decât să ne bucure.

via fudzilla

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep