HomeFeaturedFocusZTE nubia Z18 are un scor de 280.085 puncte in AnTuTu Benchmark

ZTE nubia Z18 are un scor de 280.085 puncte in AnTuTu Benchmark

ZTE nubia Z18

În primul rând este vorba despre viitorul flagship al producătorului chinez, modelul care se va numi cel mai probabil ZTE nubia Z18. Ca o scurtă paranteză, este vorba despre acel producător chinez care i-a supărat pe americani destul de mult și care are de tras din acest motiv. Mai nou a apărut o promisiune palidă din partea administrației Trump că se încearcă rezolvarea problemei cu ZTE.

Revenind la ZTE nubia Z18, oficialii companiei se laudă că are un scor record în AnTuTu Benchmark. Un scor de 280.085 puncte, unul impresionant, de top 3 poate. Deși este vorba despre un terminal încă nelansat, informația ar trebui să fie destul de credibilă, pentru că ea este oficială. A venit din partea lui Ni Fei, CEO al diviziei Nubia din ZTE. Ba chiar există și fotografii care să dovedească acest lucru.

Acum, știți probabil deja părerea mea despre benchmark-uri și despre scorurile seci, care nu reflectă obligatoriu performanțele reale ale telefonului în viața reală. Da, sunt un prim indicator al acestora, însă nu mi se par suficiente. Și cu atât mai puțin nu sunt de acord cu comparațiile între aceste scoruri, care sunt totuși relative.

Spre exemplu, în link-ul sursă o să vedeți că Sony Xperia XZ2 Compact are atribuit un scor de 265.326 puncte, fiind al doilea după ZTE nubia Z18. Modelul pe care îl avem noi în teste a scos, în aceeași aplicație, 265.506 puncte, fără să ne preocupe aspectul prea tare. Sunt convins că folosind mici trucuri scorul poate să mai crească. Mai jos aveți și dovada, ca să nu credeți că vorbesc aiurea.

Revenind la ZTE nubia Z18, terminalul este așteptat să inoveze la nivel de design, pentru că promite un Full Screen 3.0, care se traduce prin margini aproape inexistente ale ecranului. Va avea un display de 5,99 inchi și rezoluție fullHD+, o memorie RAM de 6 sau de 8 GB și capacitate internă de stocare de 64 sau de 128 GB. Rău nu sună, să vedem cum se va prezenta în realitate.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep