HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Sony Xperia XZ3

FOTO: cum arata Sony Xperia XZ3

Sony Xperia XZ2 Premium

Au ieșit la iveală câteva fotografii cu Sony Xperia XZ3, unul dintre următoarele flagship-uri ale producătorului japonez. Chiar dacă poate părea cam devreme, în condițiile în care Xperia XZ2 este încă proaspăt, trebuie avut în vedere faptul că cei de la Sony împrospătează această serie de două ori pe an. Așa că este oarecum normală vânzoleala din jurul subiectului Sony Xperia XZ3.

Fotografiile nu sunt foarte clare, însă lasă la vedere câteva detalii interesante. Presupunând că în ele îl avem cu adevărat pe Sony Xperia XZ3, observăm în partea din spate că se va face în sfârșit trecerea la un sistem dual camera. Vedem, de asemenea, în partea frontală, că avem încă o margine destul de mare a ecranului, cel puțin în partea de sus.

În rest, mie mi se pare că Sony Xperia XZ3 păstrează destul de mult din alura înaintașului său, așa că la nivel de aspect fizic nu trebuie să ne așteptăm la vreo revoluție din partea acestui viitor terminal. Și cum vorbăria prea multă nu este tot timpul sănătoasă, hai mai bine să ne delectăm cu fotografiile care pretind că îl înfățișează pe Sony Xperia XZ3.

Sony Xperia XZ3

Sony Xperia XZ3

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep