HomeFeaturedFocusHuawei Mate 20 va avea un display mare

Huawei Mate 20 va avea un display mare

Huawei Mate 20

După Oppo Find X, iată un nou terminal care se va baza pe un panel Super AMOLED de la Samsung. Este vorba despre Huawei Mate 20, viitorul vârf de gamă de la Huawei. De această dată ecranul nu va mai fi curbat, ci unul plat. Însă în cazul lui Huawei Mate 20 impresionează dimensiunea. Telefonul va fi construit în jurul unui display de 6.9 inchi, ceea ce îi va îndreptăți pe cei de la Huawei să îl proclame pe bună dreptate cel mai mare flagship în momentul lansării.

Deocamdată informația nu are suport oficial, este mai degrabă o speculație alimentată pe cererile specifice pieței din China, acolo unde Huawei domină topul vânzărilor și unde vrea să își asigure în continuare supremația. Iar seria Mate a debutat ca o ofertă pentru piața natală, devenind un produs global ceva mai târziu. Așa că Huawei Mate 20 are toate șansele să confirme aceste zvonuri.

Deocamdată este destul de sigur că Huawei a contractat de la Samsung un lot destul de mare de panel-uri Super AMOLED de 6,9 inchi, care se vor regăsi într-un terminal ce va vedea lumina zilei în ultimul trimestru al lui 2018 sau în primul trimestru al lui 2019. Informația se cam leagă cu speculațiile anterioare, așa că pare să aibă ceva validitate.

Dacă este reală, se poate spune că Huawei Mate 20 vrea să lovească direct în competitori precum Samsung Galaxy Note9 sau iPhone X Plus. Până la urmă este o bătălie și la nivelul phablet-urilor între producătorii care ocupă podiumul global al vânzărilor de smartphone. O bătălie din care, cel puțin la nivel teoretic, ar avea de câștigat utilizatorul final. Teoretic…

Mai multe detalii despre Huawei Mate 20 nu se cunosc încă, dar promitem că vă vom ține la curent.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep