HomeFeaturedFocusNoi detalii oficiale despre Oppo Find X

Noi detalii oficiale despre Oppo Find X

Oppo Find X

Oppo Find X se prefigurează a fi primul flagship în adevăratul sens al cuvântului din partea producătorului chinez care s-a înfipt destul de bine în top 5-ul global al producătorilor de smartphone. Și era oarecum firesc ca odată cu această ascensiune, Oppo să vină și cu un vârf de gamă care să se bată de la egal la egal cu flagship-urile producătorilor consacrați.

Oppo Find X

Probabil că și cei de la Oppo au conștientizat această necesitate și, odată asumată, fac teasing oficial pentru viitorul terminal.

Astfel am aflat că Oppo Find X se va baza pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 845, cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 256 GB. Probabil că va exista și o variantă ceva mai accesibilă, cu memorii mai mici, dar acum ne ocupăm de top of the top. Acestea sunt specificațiile tehnice oficiale.

La nivel neconfirmat încă, se mai zvonește despre Oppo Find X că va avea un sistem dual camera, cu un senzor de 20 megapixeli și unul de 16 megapixeli, care va fi capabil de zoom optic 5x și că va avea o cameră foto frontală de 24 megapixeli. Acumulatorul va avea o capacitate de 3645 mAh iar ecranul va fi un Super AMOLED curbat, de 6,4 inchi, de la Samsung. Așa că, dincolo de configurație, Oppo Find X va avea și un aspect de vârf de gamă.

Mă bucură să văd că Oppo face și un astfel de pas și se comportă ca un jucător mare, odată de a ajuns aproape de vârful ierarhiei Androidelor. Se pare că lansarea oficială a lui Oppo Find X este programată pentru 19 iunie, așa că așteptarea nu mai este foarte lungă.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep