HomeFeaturedFocusVodafone Smart N9 si N9 lite, doua telefoane noi vandute de operator

Vodafone Smart N9 si N9 lite, doua telefoane noi vandute de operator

Vodafone Smart N9

Terminalele branduite de Vodafone s-au vândut destul de bine de obicei, așa că apariția lui Vodafone Smart N9 și a lui Vodafone Smart N9 lite reprezintă o veste interesantă pentru viitorii clienți ai operatorului de pe piețele europene. Telefoanele sunt deja disponibile pe piețele occidentale și sunt convins că vor ajunge și în România într-un viitor apropiat. Deocamdată Vodafone România vinde generația anterioară, Vodafone Smart N8.

Vodafone Smart N9 este construit în jurul unui ecran de 5,5 inchi și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli) și se bazează pe un chipset Mediatek MT6739 (procesor quad-core de până la 1,5 GHz), combinat cu o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 16 GB. Peisajul este completat de o cameră foto principală de 13 megapixeli și de una frontală de 8 megapixeli, plus un acumulator de 2900 mAh și un senzor pentru citirea amprentei digitale.

Nimic spectaculos, însă Vodafone Smart N9 propune un preț de vânzare de aproximativ 125 de euro, fără obligații contractuale (dar probabil blocat în rețea). Oricum, este destinat combinațiilor cu abonamente Vodafone.

Vodafone Smart N9

Vodafone Smart N9 lite păstrează același chipset, dar coboară în rest toate specificațiile. Ecranul ajunge la 5,34 inchi (tot rezoluție HD+), memoria RAM este de doar 1 GB, camera foto principală este de 8 megapixeli, cea frontală de 5 megapixeli, acumulatorul are o capacitate de 2460 mAh, iar senzorul pentru citirea amprentei digitale dispare. Se păstrează memoria internă de 16 GB.

Prețul pentru Vodafone Smart N9 lite este de aproximativ 100 euro, în condițiile enumerate mai sus. Ambele telefoane au Android 8.1 Oreo aproape de stock, doar cu câteva funcții dedicate unui control parental ceva mai strict. Ceea ce mă face să cred că Vodafone vrea să le targeteze ca fiind destinate copiilor, cel puțin prin prețul mic de vânzare. Și probabil prin faptul că vor fi oferite gratuit la abonamentele din zona de mijloc.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep