HomeFeaturedFocusMotorola a prezentat oficial modelul Moto Z3 Play

Motorola a prezentat oficial modelul Moto Z3 Play

Moto Z3 Play

Așa cum a promis producătorul, Moto Z3 Play este compatibil cu accesoriile Moto Mods din generațiile anterioare. Și se pare că sunt pe drum și noi accesorii din această familie, chestie care extinde și mai mult posibilitățile de exploatare ale acestui smartphone. E drept, accesoriile Moto Mods costă în plus, însă iată că sunt compatibile deja cu a treia generație din seria Z, așa că, din punctul meu de vedere, Motorola a făcut o mișcare deșteaptă cu aceste produse.

Cu toate că această compatibilitate cu Moto Mods are și prețul ei, care limitează designul telefonului, cel puțin pe partea din spate, Moto Z3 Play reușește totuși să treacă la un display alungit, cu aspect 18:9, un Super AMOLED de 6 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli) cu margini foarte subțiri, inclusiv în partea de jos.

Moto Z3 Play se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 636 (cu procesor octa-core, nuclee Kryo), cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare ce poate fi de 32 sau de 64 GB.

Moto Z3 Play

În ceea ce privește abilitățile foto, pe partea din spate a lui Moto Z3 Play găsim un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Tot pe spate s-a mutat și cititorul de amprentă. Camera foto frontală este de 8 megapixeli.

Un acumulator de 3000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă și un Android 8.1 Oreo completează lista de specificații tehnice care merită evidențiate.

Moto Z3 Play va fi disponibil la un preț de 499 dolari și va fi pus în vânzare împreună cu Battery Mod, pentru un plus de autonomie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep