HomeFeaturedFocusPrimele informatii despre Sony Xperia XZ2 Premium

Primele informatii despre Sony Xperia XZ2 Premium

Sony Xperia XZ2 Premium

De fapt nu sunt chiar primele informații, dar acum se pare că subiectul Sony Xperia XZ2 Premium este din nou de actualitate. Unele zvonuri vorbesc despre Xperia XZ2 Pro, s-ar putea să fie același terminal. Sau nu! Ba mai mult, unele informații sunt ușor dubioase. Însă, cum fără foc nu iese fum, toate aceste speculații confirmă că Sony pregătește un Xperia XZ2 Premium, un nou flagship. Lucru care, cel puțin pe fanii acestui brand îi va bucura cu siguranță.

Sony Xperia XZ2 Premium se va baza, destul de probabil, pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 845 cu o memorie RAM de 6 GB (posibil chiar 8 GB). Capacitatea internă de stocare este mai puțin importantă. Ceea ce mă intrigă pe mine este că ecranul lui Sony Xperia XZ2 Premium are, cel puțin în detaliile tehnice care au ieșit până acum la iveală via TENAA, o proporție 16:9 (rezoluție 3840 x 2160 pixeli, 5,7 inchi). Mi se pare cam aiurea în peisajul contemporan și cred sincer că este doar o greșeală.

Sony Xperia XZ2 Premium

În rest, se pare că Sony Xperia XZ2 Premium va trece la un sistem dual camera, cu un senzor de 19 megapixeli și unul de 12 megapixeli, în timp ce camera foto frontală va avea un senzor de 13 megapixeli. Un salt mare în față, sper să se vadă și la nivel de rezultate, pentru că aici Sony Xperia XZ2 a cam scârțâit în testele în care l-am așezat lângă alte flagship-uri.

Oricum, mă bucur că se prefigurează un Sony Xperia XZ2 Premium și aștept cu nerăbdare și alte detalii despre el.

via PlayfullDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep