HomeFeaturedFocusCateva informatii despre BlackBerry Key2. Specificatii tehnice complete

Cateva informatii despre BlackBerry Key2. Specificatii tehnice complete

BlackBerry Key2

Mai este o zi până la anunțul său oficial și BlackBerry Key2 și-a dezvăluit toate secretele. Configurația completă a terminalului cu care compania canadiană încearcă să supraviețuiască a ajuns în atenția opiniei publice. Nu sunt surprize foarte mari, se cam cunoșteau detaliile, însă acum, odată cu completările, vine și un soi de confirmare, pentru simplu motiv că ceea ce a leak-uit astăzi pare să fie poza cu ambalajul terminalului, sau un slide din prezentarea de lansare.

BlackBerry Key2 va avea un display de 4,5 inchi (aspect 3:2) cu rezoluție de 1620 x 1080 pixeli, sub care se va găsi tastatura fizică, elementul care era specific BlackBerry la un moment dat. Această tastatură va integra acum și un senzor pentru citirea amprentei digitale.

La interior, BlackBerry Key2 se va baza pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 660 și o memorie RAM de 6 GB. Asortate cu o capacitate internă de stocare ce va fi de 64 sau de 128 GB.

Pe spate, terminalul are un sistem dual camera, compus din doi senzori de 12 megapixeli, în timp ce camera foto frontală va fi de 8 megapixeli. Acumulatorul va avea o capacitate de 3500 mAh și va oferi suport pentru încărcare rapidă.

Nu arată tocmai rău, mai ales pentru fanii acestui brand și al designului pe care BlackBerry l-a consacrat. Însă via @evleaks au venit și câteva informații legate de preț, care, dacă se vor dovedi adevărate (și Evan Blass nu prea greșește), strică destul de mult peisajul. Se pare că BlackBerry Key2 va avea un preț de vânzare de 649 euro, ceea ce nu îl face prea competitiv.

via GSM Arena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep