HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: suport auto Baseus Gravity Leather

RECOMANDARE: suport auto Baseus Gravity Leather

Baseus Gravity Leather

Pentru că tot începe perioada de concedii și drumeții, m-am gândit să vă supun atenției o recomadare de suport auto pentru telefon, unul cu prindere în grila de aerisire a autovehiculului. Este vorba despre Baseus Gravity Leather Car Mount Black, un produs care, din punctul meu de vedere are un mare avantaj. Prinderea sa este compatibilă inclusiv cu grilele de aerisire destul de grosolane de pe Dacia Logan.

Produsul nostru a venit de la partenerii de la MobileDirect și s-a remarcat rapid prin câteva caracteristici care îl recomandă. Baseus Gravity Leather Car Mount Black are, așa cum spuneam, o prindere solidă, compatibilă cu mai multe tipuri de grile de aerisire. Prindere simplă, dar foarte eficientă și solidă. Chiar am testat-o involuntar pe niște drumuri neasfaltate, extrem de denivelate. Deși grija mea nu a fost telefonul, ci mai degrabă mașina, trebuie remarcat faptul că, în ciuda zgâlțâielilor, suportul și implicit telefonul nici nu s-au clintit. Reglarea unghiului se face cu ajutorul unei articulații de tip nucă și al unei piulițe care fixează suportul în unghiul dorit.

Baseus Gravity Leather

Dincolo de acest aspect, merită evidențiată și prinderea telefonului. Suportă și dimensiuni mari de telefon (eu am testat-o cu un Moto G6 Plus cu tot cu husă de protecție) și, poate cel mai important, poate fi folosită cu o singură mână pentru a așeza și a scoate telefonul. Are un sistem de pârghii extrem de inteligent, care desface automat brațele laterale în momentul în care utilizatorul ridică telefonul pentru a-l scoate din suport.

Baseus Gravity Leather

Baseus Gravity Leather Car Mount Black este doar una dintre variantele pe care un utilizator aflat în căutarea unui suport auto le are la dispoziție. Pe magazinul online MobileDirect pot fi găsite o multitudine de suporți auto și alte accesorii pentru aproape orice model de smartphone.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep