HomeFeaturedFocusXiaomi Mi A2 disponibil la precomanda in Europa

Xiaomi Mi A2 disponibil la precomanda in Europa

Xiaomi Mi A2

Mai exact, în Elveția, acolo unde Xiaomi Mi A2 și-a făcut apariția în oferta unui magazin online, pentru precomandă, cu livrare în 8 august. Sunt listate în ofertă trei versiuni de Xiaomi Mi A2, diferite doar prin perspectiva memoriilor. Pentru cei care nu își mai amintesc, Xiaomi Mi A2 este de faptu un Xiaomi Mi 6X în variantă Android One. Adică un sistem de operare curat, care primește update-uri frecvente pentru a fi la zi cu toate îmbunățățirile incluse de Google în sistemul său de operare pentru dispozitive mobile.

Xiaomi Mi A2

Așa cum spuneam, sunt trei versiuni de Xiaomi Mi A2. Una cu 4 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 32 GB, disponibilă la 250 euro, una cu 4 GB de RAM, dar cu memorie internă de 64 GB, cu un preț de 285 euro și una de top, cu memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB, la un preț de 320 euro.

În rest, așa cum se știe, avem un display de 5,99 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli), un chipset Qualcomm Snapdragon 660, un acumulator de 3010 mAh și un senzor de amprentă pe spate. În ceea ce privește abilitățile foto ale lui Xiaomi Mi A2, pe spate avem un sistem dual camera (12 MP + 20 MP), în timp ce camera foto frontală este de 20 MP.

Mie mi se pare un raport preț/specificații destul de cinstit, așa că Xiaomi Mi A2 merită luat în considerare, mai ales că disponibilitatea în Europa se va extinde în momentul punerii în vânzare.

via Digitec

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep