HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A9 Star si Galaxy A9 Star Lite listate oficial

Samsung Galaxy A9 Star si Galaxy A9 Star Lite listate oficial

Samsung Galaxy A9 Star

Nu a fost tocmai un anunț oficial clasic, însă producătorul coreean a listat modelele Samsung Galaxy A9 Star si Galaxy A9 Star Lite. În primă fază fără detalii comerciale, dar acum peisajul este complet. Avem două terminale mid-range, care nu arată deloc rău din punctul de vedere al configurației etalate, iar prețurile propuse par a fi de bun simț.

Samsung Galaxy A9 Star este fratele mai mare, care se laudă cu un display Super AMOLED de 6,3 inchi și 2220 x 1080 pixeli. Nu, nu are notch, în ciuda formei mai alungite decât de obicei. La interiori lucrurile sunt puse în mișcare de o combinație robustă formată dintr-un chipset Qualcomm Snapdragon 660, o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB.

Samsung Galaxy A9 Star

În ceea ce privește abilitățile foto, Samsung Galaxy A9 Star se bazează pe un sistem dual camera, care a fost acum multat în colțul din stânga sus. Este compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 24 megapixeli, în timp ce camera foto frontală este de 24 megapixeli. Interesant, aș spune! Evident, intervine AI-ul pentru fotografii cât mai reușite.

Un acumulator cu o capacitate de 3700 mAh completează configurația. Samsung Galaxy A9 Star are un preț de vânzare de aproximativ 400 euro.

Samsung Galaxy A9 Star Lite este fratele ceva mai mic. Face câteva concesii la nivel de configurație. În primul rând, vine cu un display de 6 inchi, tot Super AMOLED și de aceeași rezoluție. Apoi, schimbă chipset-ul cu un Qualcomm Snapdragon 450. Păstrează însă memoriile. Capacitatea acumulatoruli a scăzut la 3500 mAh.

Samsung Galaxy A9 Star Lite

În ceea ce privește camerele foto, Samsung Galaxy A9 Star Lite propune un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Din fericire, se păstrează camera foto frontală de 24 megapixeli. Dispunerea camerelor și a senzorului de amprentă este identică cu cea de pe Samsung Galaxy A6+ (2018), cu care are foarte multe elemente în comun.

Prețul de vânzare pentru Samsung Galaxy A9 Star Lite este de aproximativ 265 euro. Deloc rău. Ambele telefoane vor fi disponibile începând de săptămâna viitoare, deocamdată pe piața din China. Încă nu se știe dacă se întrevede un viitor european pentru ele.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep